Verhuur | Verkoopwagens

Fieten_BV_de_Vries_3U verzorgt zelf de catering op een evenement? Dat kan met een verkoopwagen van Fieten Evenementencatering en Verhuur. Deze wagens en containerunits zijn bij uitstek geschikt voor de verkoop van snacks, vis, oliebollen, broodjes en dergelijke. Al onze verkoopwagens zijn voorzien van bakovens en afzuiginstallaties. De grotere wagens/units zijn tevens voorzien van (koel)vitrines.

 

Onze verkoopwagens voldoen aan alle eisen, die zijn gesteld op het gebied van hygiëne. Zo zijn deze wagens uitgevoerd met warm/koud stromend water. De kleinere versies zijn uitgevoerd met koud stromend water. Daarnaast zijn de wagens en units stuk voor stuk opgebouwd uit zeer kwalitatieve en hoogwaardige materialen welke gemakkelijk zijn schoon te houden. Zo dragen wij bij aan de netheid, kwaliteit en totale uitstraling van uw evenement.

 

Mede door onze eigen ervaringen op het gebied van publiekscatering en daarnaast goed te luisteren naar de wensen van de klant, ontstaan robuuste verkoopwagens met een verzorgd uiterlijk en een hoge verkoopcapaciteit. De grotere verkoopwagens van Fieten Evenementencatering en Verhuur zijn allen voorzien van een verlicht front over de gehele lengte. Ook bieden wij oplossingen indien u enkel broodjes (hamburger/braadworst/ beenham etc) wilt verkopen.

 

Snackwagen 4 mtr / 2 pans

Afb0650

Snackwagen 5 mtr / 3 pans

Fieten_BV_de_Vries_1

Snackcontainer 6 mtr / 3 pans

Afb0641

Snackwagen 8 mtr / 3 pans

Fieten BV 8mtr kooien 1

Hamburgerwagen 1

Fieten_BV_Hamburgerwagen_5

Hamburgerwagen 2

Afb0649